Wild Cherry Cordwood

Елипсовидната форма на къщата, зеленият покрив и дървените трупчета, използвани вместо тухли, още в началото предизвикват удивлението на нашите гости. Вградените в стените 340 цветни бурканчета и бутилки, звездното небе през прозореца над душкабината, светлините в нишите на стените, ръчно изработените с много любов мебели, съчетаващи модерните детайли с грубото естествено дърво, допринасят за неповторимата атмосфера на уют, шик и бохемска идилия.

Интериорният дизайн е в бохо-шик стил, умело съчетан с рустикалните мебели и облите греди в конструкцията, камъкът в банята и зиданата ракетна печка в сърцето на къщата. Целият този скромен разкош изградихме сами изляло от естествени материали, голяма част от които са рециклирани. Върнахме към нов живот старите дантели на нашите баби, които умело вградихме в изобилието от възглавници.

Къщата се състои от огромна дневна и романтична спалня със стъклена врата към триъгълна баня. Дневната е оборудвана с кухня за самостоятелно приготвяне на храна и бар с високи столчета. За удобство и релакс на гостите сме направили 6 метров диван, който може да се трасформира в спалня и две легла. През зимния сезон къщата се отоплява със зиданата ракетна печка, от която лъха мека топлина, също е изградена и декорирана от нас.

През летните горещини температурата в къщата е постоянна и не се налага използването на климатик. Под дълбоката сянка на дългите стрехи, сутрешното кафе на верандата може да продължи до късния следобед.

Scroll to Top